Dobra igračka

Mesec, dva pre drugog rođendana kupili smo našem sinu Pino Toys umetaljku. Bio je oduševljen, pogotovo zato što su u pitanju prevozna sredstva kojima je opsednut :-) Za njega je to bilo nešto sasvim novo, a nas je fasciniralo kojom brzinom je tako malo dete uspelo da pohvata "sve konce" i bez greške popuni celu umetaljku u roku od samo nekoliko minuta. Deca su čudo!

Nećete pogrešiti ako svom detetu kupite ovu edukativnu igračku (piše da je za uzrast 18+ i mi se slažemo, nemojte je uzimati prerano, neće imati isti efekat na dete niti će mu privući toliko pažnje). Uživaćete gledajući svoje dete kako prepoznaje oblike i kako pamti gde je stajao koji deo. Andrej je posle izvesnog vremena znao da odgovori gde ide koji deo i kada ga nije imao pred sobom. Naravno, pali smo u nesvest :-) :-).

pino-toys.jpg

Autobus, autobus...

Omiljena pesma u našoj kući trenutno je "Wheels on the bus..". Svaki dan na youtube-u odgledamo desetine spotova sa ovom pesmom...tu su žuti, crveni, plavi, pink bus...baby tv bus...i mnooogi drugi :-)

Imamo i crveni i žuti autobus igračke koji svuda idu sa nama...uz, naravno, neizbežnu Mickey Mouse lutku od koje se ne odvajamo... :-)

Koja je omiljena pesmica vašeg deteta?