Sunday Routine - šta Njujorčani rade nedeljom / Inspiracija

Uz prvu jutarnju kafu, nedeljom, preporučujem fenomenalnu kolumnu The New York Times-a, koja se zove Sunday Routine. U okviru ove kolumne, svake nedelje, neko od poznatih & priznatih Njujorčana opisuje na koji način provodi ovaj neradni dan. U prilici ste da vidite šta nedeljom rade njihovi poznati pisci, pesnici, glumci, profesori, doktori, sportisti, kompozitori, plesači, direktori kompanija i drugi.

The New York Times vam daje mogućnost da pročitate 10 besplatnih članaka mesečno, nakon čega je potrebna pretplata, pa vodite računa koliko klikćete. Mada, koliko vidim, NYT Now news app je sada besplatna i možete je preuzeti za iPhone i tako dobiti unlimited access (ako je preuzimate samo zbog Sunday Routine, prethodno proverite da li obuhvata i pristup ovoj kolumni).

Happy Sunday! :-)

Print screen The New York Times stranice  Ideja za post via  Cup of Jo

Print screen The New York Times stranice

Ideja za post via Cup of Jo

 

 

Osvojite Pampers pelene na sajtu "Najbolja mama na svetu"!

Jedan od najčitanijih tekstova na ovom blogu bio je onaj o tome kako se Andrej oprostio od dude :-).

Veliko mi je zadovoljstvo što je taj tekst sada objavljen na sajtu Najbolja mama na svetu, jednom od najposećenijih sajtova za mame kod nas!

Tekst je objavljen u okviru serijala "Priča jedne mame", koji je nastao usled saradnje ovog sajta i brenda Pampers. Kao što sam više puta pominjala na blogu, mi koristimo i volimo Pampers pelene. Koristila sam ih i sa Andrejem, i sada sa Valentinom i prezadovoljna sam!

Kliknite na OVAJ link i idite na sajt Najbolja mama na svetu kako biste pročitali priču o Andrejevom opraštanju od dude. Ispod teksta (na sajtu Najbolja mama na svetu, ne ovde) ostavite svoj komentar do 19. maja (do 10:00) i bićete u prilici da osvojite paket Pampers pelena!!!

Srećno! :-)

Print screen stranice  Najbolja mama na svetu

Print screen stranice Najbolja mama na svetu