We should probably cuddle now

Sećam se ranije, dok sam bila klinka, i kao legnem uveče da spavam i onda mi sve smeta i trebaju mi neki posebni uslovi da bih zaspala. "Maaaamaaaaaaa, isključi mašinu za veš, nemoj da mi tu tandrče noću u predsoblju!"; "Taaaaataaaaaa , utišaj televizor, nisi gluv!"; "Ivaaaaaneeee, daj tiše pričaj telefonom, je l' moraš baš sada da pričaš kad sam ja legla??!!". Idealno je bilo da svi legnu pre mene, ali kako su tata i brat noćne ptice, to se retko dešavalo. A mama, koja ranije leže, je ustajala iz kreveta i najdubljeg sna da ugasi mašinu, kad se ja proderem. Srpski roditelji, nema ih nigde na svetu! :-)

E, i onda sam postala majka i sve se promenilo. Sada mogu da zaspim bilo kada i pod bilo kakvim uslovima. Krevet nam je svetinja. Taj dodir jastuka, pa to se rečima ne može opisati :-).

Moj tata je lepo govorio, tada kada sam ih "maltretirala" da budu tiši dok ja spavam: "Ti da si umorna, ti bi zaspala bez problema.". Naravno, on, zaposleni otac dvoje dece, u to doba je, kao ja sada, spavao bilo kad kad moze da ugrabi vremena i nista mu nije smetalo. E, sad ga potpuno razumem i definitivno je bio u pravu - tek sada sam shvatila šta zaista znači biti umoran :-)

Anyway, šta sam ono htela? A da, nešto u vezi sa spavanjem i krevetom - zar ne bi bilo lepo imati ovakve jorganske navlake? Planiramo jedan opasan "upgrade" posteljine, a Society6 nikada ne omane da pruži inspiraciju. Ispod su neke od mojih omiljenih - klik na slike vodi vas do stranice.