Cat-eye ili smrt :-)

Nisam od onih žena koje su stalno našminkane, ali kao mami koja nema mnogo vremena, bitno mi je da, kada se našminkam, ne moram šminku često (ili uopšte? :-) da popravljam u toku dana. Posebno kada je u pitanju šminkanje očiju, jer su za to potrebni vreme i koncentracija, koje često nemam. (Izvući "cat-eye" dok vam se dvogodišnjak mota oko nogu? Teško. :-) Zato je bitno da jednom u toku dana, dok eventualno imam vremena, to uradim kako treba i da posle ne razmišljam.

Ova dva proizvoda koja koristim, čak su toliko dobra da mogu da prežive i ceo dan i na kraju (redak, krajnje redak) večernji izlazak bez popravljanja. Mame dvogodišnjaka (ne znam za ostale :-) znaju da ako nespremne dočekaju večeru, kupanje i uspavljivanje, od izlaska nema ništa. Dakle, taktika je biti spreman (a to znači spreman još od 9 ujutru) i čim se zatvore okice, krenuti odlučno odmah. :-)

Tu su zato ova dva proizvoda kao spas. Prvi, koji koristim godinama je - Bourjois Khol & Contour olovka za oči (ja koristim baš crnu, nijansa 72 Noir Expert), a drugi je eyeliner koji mi je nedavno preporučila prijateljica i koji se pokazao kao nijedan do sada, posebno za cat-eye - L'Oreal Super Liner Carbon Gloss.

Bourjois olovku kupujem u Jasminu, a L'Oreal eyeliner u Lilly-u.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...