Kupovina na veliko...onlajn!

Kada imate malo dete, veoma je teško izdvojiti vreme za odlazak u kupovinu na veliko. Treba da se pogodi da neko može da nam pričuva dete, da oboje imamo vremena baš tada za to, da nismo preumorni (ovo je najteži uslov :-). Pa onda, treba otići do tamo, obići radnju tražeći gde šta stoji, i zatim se preznojiti čekajući u redu.

Zbog toga smo mi bili više nego voljni da isprobamo online shopping servis Univerexport-a, u kome inače kupujemo, http://elakolije.univerexport.rs/. Malo je reći da smo oduševljeni! Proces registracije je jednostavan, kao i ceo postupak shopping-a. Sve je izuzetno pregledno i dobro razvrstano, a proizvodi se mogu lako potražiti i preko "search" opcije. Možete da kupite verovatno sve što biste mogli i u prodavnici. Ukoliko kupujete neku šunku, na primer, ne morate da je kupite u komadu, oni će vam iseckati onoliko koliko vam je potrebno. Takođe, prilikom poručivanja, imate opciju za dodatni komentar i tu možete svašta da napišete, biće ispoštovano.

Na kraju poručivanja, birate dan i vreme isporuke, a momci će vas pozvati telefonom još jednom pre nego što krenu ka vama. Sve vam unesu u stan i stave tamo gde vi kazete.

Ja volim online shopping, pa je ovo za mene savršeno otkriće i neverovatna ušteda vremena.

Neki moji prijatelji kažu da ne mogu da zamisle da zamene pravi odlazak u supermarket i to biranje proizvoda "uživo" ovako nečim, ali ja, nakon što sam ovo otkrila, ne mogu da zamislim da više trošim vreme na tako nešto, a posebno ono stajanje u redu na kasi.

Kada se ovako kupuje, cene su, barem kada je Univerexport u pitanju, malo više nego što su kad ih kupujete u prodavnici, ali time verovatno kompenzuju za besplatnu dostavu. Uostalom, mnogo se uštedi i samim tim što niste izloženi vizuelnim nadražajima na isti način kao kada ste u prodavnici, pa uglavnom kupite samo ono što vam stvarno treba, umesto svakakvih gluposti. Moj savet je da, kao i pre odlaska u prodavnicu, napravite spisak svega što vam je potrebno i tako ćete brzo i lako obaviti shopping.

Probajte, stvarno je lako!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...