A onda nam je "Beogradska hronika" banula na gajbu :-)

Baš tih dana kada je poruka zahvalnosti za pronađenog Mikija igrom slučaja završila u "Beogradskoj hronici", ja sam bila u stalnom kontaktu sa osobom sa RTS-a zaduženom za Jutarnji program jer sam radila na organizaciji gostovanja jedne inostrane TV zvezde i u nekom trenutku sam joj spomenula da je, eto, jedna moja porukica završila kod njih u programu i kako mi je to simpatično i onda smo se zajedno nasmejale toj koincidenciji.

Posle dva, tri dana ona me je pozvala i rekla da je kolegama iz "Beogradske hronike" ispričala da je tu poruku napisala osoba koju poznaje i onda mi je rekla da su je kolege zamolile da im da moj telefon jer žele da naprave kraću reportažu o tome, pošto im je to jako bilo simpatično, a naišlo je i na super odziv kod publike - bilo je puno komentara, lajkova na fejsu, itd...

Wait. Whaaaaaat????

Uh, moram da priznam da to nisam očekivala, a kamere uopšte ne volim. Jedna sam od onih koji kada na ulici vide ekipu koja nešto snima menja pravac kretanja, kao spontano :-)

Ali nisam mogla da odbijem. Bila bih totalni partybreaker. Za Andreja sam znala da će da briljira :-), ali sam se brinula za nas dvoje...na kraju sam pristala, pomislivši - ako se izblamiramo videće nas samo dva miliona ljudi :-) :-)

I tako, evo nas... :-)

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...