Mama style: Najbolji jeans trenutno!

Od kako sam postala mama, moja tolerancija na bilo kakvo stezanje ili žuljanje dosegla je najniži mogući nivo. Pomisao da bi mi nešto moglo biti neudobno dok se igram sa detetom u parku mi je užasavajuća. Treba čučnuti, treba trčati, treba skakati - svakako nisu aktivnosti za koje se preporučuju farmerke koje su potpuno neelastične, koje su niskog struka, koje žuljaju kada ih zakopčate (iako jesu vaš broj ;-)

Ok, da, mogu se farmerke u potpunosti i izbeći za odlazak u park, ali eto, ja baš volim da nosim farmerke i zato mi je bilo super kada sam otkrila ovaj skinny jeans iz Bershke koji je super baš za sve prilike, pa i igranje sa detetom. Najbolje.farmerke.ikada! Stvarno! Bas sam nedavno kupila i drugi par, čisto da ih imam ako se ovima nedajbože nešto desi. Model je savršen - skinny, ali ne preuzak oko gležnjeva; dovoljno rastegljiv, ali se ne rasteže onako ružno na kolenima; struk dovoljno visok tako da vam neće ispasti pola zadnjice kad se sagnete da dodate detetu ispuštenu igračku :-). Stvarno ne pamtim kada sam imala tako dobar model. Posebno je prava retkost pronaći dobar skinny jeans, a da nema previše spušten struk.

Model koji ja nosim je 5181/074/401 (poslednje tri cifre su oznaka za boja, moje su baš klasičan tamno plavi teksas, ali ima još jedna varijanta). A cena mu je super - 1,590.00 dinara! Mada, danas su mi rekli da su sada čak i na sniženju da sada koštaju 1,290.00 dinara!!!