Misteriozni youtube kanal za decu

Danas sam prvi put čula za DisneyCollectorBR, najposećeniji dečiji youtube kanal i ostalo mi je nejasno kako nismo na njega ranije nabasali, s obzirom na to da često s Andrejem gledamo raznorazne stvarčice na youtube-u.

No, nema veze, bacićemo pogled, baš me zanima šta će reći moj sin i da li će mu se to dopasti.

DisneyCollectorBR je fenomen interneta i youtube-a, a početkom jula je u Americi, recimo, bio najposećeniji od svih youtube kanala, što je fascinantno, ako imamo u vidu da se radi o dečijem kanalu.

Format je vrlo jednostavan - svaki video predstavlja pregled/analizu neke dečije igračke. U kadru su samo igračka i ženske ruke, dok se sve vreme čuje i glas te žene koja opisuje šta radi u svakom koraku. Čitavu stvar prati i skoro obavezno otpakivanje igračke iz njenog originalnog pakovanja, a zatim analiza njenih funkcija.

I pored tolike popularnosti, niko ne zna ko stoji iza ovog kanala. Svi pokušaji da se otkrije identitet ove osobe ostali su, za sada, neuspešni, ali se zna da dotična dama zarađuje milionske sume.

Kao što rekoh, mi nismo gledali ovaj kanal za sada, ali roditelji širom sveta svedoče o tome da im deca ove video klipove gledaju kao hipnotisana.

A obratite pažnju i na brojke koje pokazuju posećenost svakog videa :-). Zaista neverovatno!