Za slatke snove i lepa buđenja - Boop ogradice

Ništa me ne obraduje tako kao kada pronađem neki divan proizvod za bebe i decu koji pravi neko "naš" :-). Tamo negde, početkom ove godine, bila nam je potrebna nova ogradica za Andrejev krevetac. Prethodna je bila ona klasična, koja se kupuje u kompletu sa jastučićem i jorganom u Aksi i, iskreno, uopšte mi se nije dopadala. Osim toga, svi su imali baš takve ogradice i u jednom trenutku sam pomislila da je prosto neverovatno da u celom Beogradu ne postoje neke drugačije ogradice!? Onda sam malo tražila po internetu i tu na scenu stupaju Boop ogradice! Wow! Neko ovo pravi u Beogradu? Moramo imati jednu!

I tako, vrlo brzo i jednostavno, naručismo ogradicu sa motivom autića koja je potpuno osvežila izgled Andrejeve sobice i učinila njegov krevetac veselijim :-)

Boop ogradice inače pravi Bojana, mama Ivana (6) i Viktora (2), koja je po struci grafički dizajner. Na ideju da pravi ovakve ogradice, došla je kad je po drugi put ostala u drugom stanju i krenula da traga za nekom lepom, jednostavnom, kreativnom ogradicom. Kao ni meni, ni Bojani se ove koje su postojale na tržištu nisu dopadale, jer su bile preterano kitnjaste i u dezenima koji nisu bili po njenom ukusu. Odlučna u nameri da joj se dete budi u lepom ambijentu (a ogradica je prvo što beba vidi kada se probudi), Bojana je ručno oslikala jednu sa motivom ovčice. Ogradica je bila pravi hit među Bojaninim prijateljima koji su dolazili u posetu, pa je ona u jednom trenutku shvatila da oslikavanje i pravljenje ogradica može prerasti u posao. A uz to je poželela da i druge bebe učini srećnim i omogući im da se bude u "lepom". Tako su nastale Boop ogradice, a kako se posao razvio, danas se više ne oslikavaju ručno već se štampaju ekološkim bojama na kvalitetnom materijalu. Ove ogradice se peru u mašini na 30 stepeni i peglaju se najnormalnije. Osim ogradica, u Boop-u možete kupiti i posteljinu, kao i vrećice za igračke  za krevetac.

Kada smo razgovarale, nakon što sam rekla Bojani da želim da Boop predstavim na blogu, Bojana mi je rekla šta je to što najviše voli u vezi sa svojim poslom: "Divan je osećaj kad vidim roditelje koji se raduju kao deca prilikom preuzimanja ogradica. To mi stvarno ulepša dan!"

Dakle, mame (i tate!) ako tražite nešto lepo, kreativno i drugačije za vašu bebu ili želite nekome da poklonite sjajan, koristan i originalan poklon, svartite na Boop Facebook stranicu da vidite šta sve imaju u ponudi i kontaktirajte Bojanu. Klik na slike vodi do Boop stranice.