Za trudnice: Bellaband

Odmah ću preći na stvar: u Beogradu (pretpostavljam i u celoj Srbiji) nema dobre odeće za trudnice! Nema! Ili je katastrofalan dizajn, ili je jeziv materijal (grrrr poliester) ili je totalno i neopravdano preskupa (a nosićete stvar par meseci samo). Srećom, tokom obe trudnoće ugojila sam se jako malo (u prvoj 8, u drugoj 6,5 kg) tako da sam dosta dugo mogla da nosim stvari koje inače imam. Za obe trudnoće kupila sam ukupno 3 para trudničkih farmerki (Zara, H&M i Benetton) i to je otprilike bilo to. Sve ostalo što sam nosila je ili bilo nešto što sam nosila i dok nisam bila trudna (u prvoj trudnoći je to bilo moguće sve do kraja jer mi stomak nije bio baš mnogo veliki) ili je kupljeno tako da mogu da nosim i posle trudnoće (u drugoj trudnoći mi je stomak bio ogroman, ali srećom bilo je leto u trećem tromesečju i nosila sam haljinice koje i sad mogu da nosim).

Međutim, nismo sve iste. Neko se ugoji više odmah u startu, neko voli da kupuje baš trudničku garderobu i da proslavi taj divan period u svom životu (za ove žene volim da pravim posebne post-ove sa predlozima divne trudničke odeće koja može da se kupi onlajn :-), neko ne želi da kupi čak ni trudničke farmerke (akcenat na njih jer su mi one nekako najneophodniji komad i ovako i u trudnoći), itd.

Za sve one trudnice koje žele da što duže nose farmerke/pantalone koje već imaju postoji nešto što se zove Bellaband. Ja sam za ovo saznala tek nedavno, ali mi deluje totalno interesantno i čini mi se da je namenjeno ženama kojene žele mnogo da ulažu u trudničke farmerke ili onima koje žele da što duže nose svoju stylish garderobu. Takođe, rekla bih da je ovo više namenjeno trudnicama kojima sve odlazi u stomak (moj slučaj).

No, eto, ovo postoji, pa procenite da li je za vas :-). Takođe, moj savet vam je da obavezno pročitate reviews ispod podataka o proizvodu jer su ti komentari kupaca (barem meni) esencijalni kad nešto naručujem - tek, čitajući ih, steći ćete konkretniju sliku o proizvodu i odlučiti da li je za vas.