Dizajn ideja: veseli zidovi

U poslednje vreme veoma mi se dopada ideja postojanja zida u kući po kome deca mogu slobodno da "škrabaju". Mislim, naš Andrej i sad ponekad nacrta nešto i na običnom zidu i nama to ne smeta, ali ga baš i ne ohrabrujemo u tome :-)

Trenutno mu je jedna od omiljenih stvari - bela tabla po kojoj voli da piše i crta. Verujem da bi uživao i da ima čitav jedan zid po kome može slobodno da žvrlja i briše kako poželi.

   Photo source: Pinterest i jonesdesigncompany.com/

 

Photo source: Pinterest i jonesdesigncompany.com/

"Zidove-table" prvo sam videla na Pinterestu (ooooomiljenom :-), a zatim i u domovima nekih američkih mama blogerki i bila sam prijatno iznenađena kada mi je jedna drugarica rekla da ta "tabla" boja za zid može da se kupi i kod nas!

Međutim, još sam se prijatnije iznenadila kada sam saznala da postoje i boje koje zid pretvaraju u belu, tzv. "piši-briši" tablu po kojoj se može pisati markerima za bele table!!! S jedne strane, "zidovi-table" mi se jako dopadaju (i to crna varijanta, ne školska zelena) jer su nekako cool i pomalo retro, baš kako ja volim. Ali, ono što me je malo odbijalo od ove ideje jeste pomisao na krunjenje kreda i prašinu koja bi se raznosila. Mislim, za pisanje nekih tekstova i podsetnika, to je super stvar, ali kad deca prionu na crtanje...ne znam.

Upravo zato, mi ova "piši-briši" farba (koja se u stvari zove Smart Wall Paint) deluje još privlačnije! Proizvod je prilično nov, tako da me je prijatno iznenadilo to što ima da se kupi kod nas. Zvala sam firmu Roma Company, koje sam se odmah setila jer na putu do kuće često prolazim pored jedne njihove prodavnice. Bili su super ljubazni i objasnili su mi da imaju i boje za "tabla zidove" i boje za "piši-briši zidove" , koje su cene, vrste i za koje kvadrature. Osim toga objasnili su mi i da postoji mogućnost da se i "tabla-zidovi" i "piši-briši zidovi" učine i magnetnim uz pomoć još jednog premaza, što je sjajno!

Ukoliko ste zainteresovani, pozovite ih (kontakt je na sajtu) i oni će vam sve lepo objasniti)

   Photo source:  www.smartwallpaint.com/

 

Photo source: www.smartwallpaint.com/