Poklon: Dva Mini Learners postera!

UPDATE 2: Giveaway je završen, hvala svima koji su učestvovali! Dobitnica je Olivera Babić! Čestitam!

UPDATE: Molim vas da pažljivo pročitate uputstvo za učešće na kraju post-a. Potrebno je da post share-ujete na svom Facebook profilu, a zatim se VRATITE NA OVU STRANICU i ostavite traženi komentar ispod ovog post-a. Hvala!

Mini Learners i prince 'n' soul poklanjaju JEDNOM srećniku ili srećnici DVA postera za dečiju sobu!!! U pitanju su DIGITALNI FAJLOVI koje šaljem na mail, nakon čega sami možete odštampati poster. Veličina fajla je 8" x 10" (oko 20 x 25 cm) i moja preporuka je da ih uradite na A3 formatu i na papiru od (minimum) 200 grama.

Poklanjamo moja omiljena dva Mini Learners postera, malog Indijanca i malu Indijanku, koje i mi imamo na zidu Andrejeve sobe :-)

Mini Learners je jedan od najpopularnijih brendova kada je u pitanju ukrašavnje dečijih soba i ako ste propustili intervju koji sam radila sa ženom koja stoji iza ovog brenda, Egle Kirlyte, toplo preporučujem da ga pročitate, a možete ga pronaći ovde.

Više o Mini Learners proizvodima možete saznati putem njihove web stranice, Etsy stranice, Instagram profila, Facebook-a ili Twitter-a.

Šta je potrebno da uradite kako biste osvojili postere?

Šerujte ovaj post na svom Facebook profilu (Facebook ikonica za share je odmah ispod poslednje slike), a u komentaru ispod ovog post-a napišite u čijoj sobi će stajati posteri. Rok je do 15. februara u ponoć, a pobednik će biti izabran nasumično putem www.random.org.

Srećno! :-)

p.s. Pobednik fajlove može koristiti samo u lične svrhe. Komercijalna upotreba ili prodaja nije dozvoljena.

Photo credit:  Mini Learners

Photo credit: Mini Learners

Photo credit: prince 'n' soul

Dok je bata u vrtiću, mi "preuzimamo" njegovu sobu :-)) I da, kosa nam ovako stoji prirodno još od rođenja :-))

Rezultat giveaway-a

Rezultat giveaway-a