Uradi sam: "Voćni" kišobrani :-)

Evo me! Nakon duge & slatke letnje pauze, ponovo osedlah ovog mog voljenog konja zvanog blog :-). Da, pauza beše poprilično duga, čitavih mesec dana, trebalo mi je par sekundi da se setim šifre za ulazak na blog. Ali, dobro je to ponekad, jer refresh je svima potreban, a i nije mi se dalo da pišem dok uživam na ležaljci pijući ice kafu negde kraj Egejskog mora. Ok, dobro, nisam nijednom uspela da ležim na ležaljci i pijem kafu, hahahahaha to je sa dvoje dece, od kojih je jedno beba koja prohodava, nemoguće. Ali da, bili smo na moru, bilo je divno (čitaj "divno & nismo stali" :-), u međuvremenu su bile i pripreme za more i tako - prođe mesec dana, nismo ni trepunuli.

Nego, eto, baš se ovaj kišni dan "namestio" za jedan "Uradi sam" post na temu kišobrana. Nažalost, ovog puta neću moći da se pohvalim sopstvenim rezultatom jer se još nisam osmelila za ovaj DIY, ali je ovo toliko slatko da sam morala da podelim sa vama. Možda među vama ima neka mamica ili tatica koji će imati vremena da se ovim pozabave, jer je stvarno jako simpatično.

U pitanju je pravljenje kišobrana koji će podsećati na neko vaše omiljeno voće. Ovde imate primer za lubenicu, limun i kivi.

Ono što vam je potrebno za ovaj DIY su:

- kišobrani u crvenoj, zelenoj i žutoj boji

- molerska traka (painter's tape)

- farbe odgovarajućih boja (u radnji se konsultujte koja je farba dobra za materijal od kog su kišobrani, i, naravno, vodootporna)

- četke za farbanje

- makaze

Ceo tutorijal možete pronaći OVDE, a u produžetku su sličice da vidite kako to izgleda. Ja sam oduševljena idejom!

Photo credit: Sve fotke uradio  Jeff Mindell  za sajt  Studio DIY  odakle su i preuzete.

Photo credit: Sve fotke uradio Jeff Mindell za sajt Studio DIY odakle su i preuzete.