Here's The Thing

Moram da priznam da sam u poslednje vreme opsednuta podcastima! Em što slušam zanimljiv sadržaj, em što mogu u isto vreme da radim još nešto, što je sjajno kada ste busy mama :-)

Trenutno sam navučena na fantastičan podcast "Here's The Thing" koji vodi Alec Baldwin. Specijalnu ljubav prema ovom glumcu nasledila sam od moje mame koja ga obožava i sa kojom sam kao klinka gledala simpatičan film "Čovek za ženidbu" (The Marrying Man), tako da sam se obradovala kada sam otkrila ovaj njegov projekat.

Dva puta mesečno, Alec dovodi u goste poznate ličnosti i intervjuiše ih, i na jedan vrlo spontan, nepretenciozan, duhovit i rekla bih, topao, način, slušaocima približava sagovornika.

Ako ste željni dobrog sadržaja, onda vam definitivno preporučujem ovaj podcast! Ja sam trenutno u fazi slušanja svih epizoda od početka, a od ovoga što sam do sada poslušala neki od mojih favorita su Sarah Jessica Parker, Dustin Hoffman, Thom Yorke, Lena Dunham, i drugi. Zaista, svaki intervju je dobar na svoj način jer Alec to radi maestralno, gosti se opuste u njegovom društvu i onda priča teče sama od sebe...

photo source:  www.wnyc.org

photo source: www.wnyc.org