Za lakše češljanje dečije kosice

Oduvek sam želela da imam gustu, bujnu kosu, ono, da ne znam šta ću sa kosom koliko je ima i koliko je neukrotiva i da kad hodam ona onako odskače od glave i talasa i leti na sve strane. Ali - avaj! Nemam kosu ni nalik takvoj haha :-)

Zato sam veoma srećna što moja Valentina ima božanstvenu kosu, kovrdžavu na krajevima, gustu i pomalo divlju. Naravno, it's all fun and games dok ne dođe momenat češljanja, jer moja mala ljubav za to ne želi ni da čuje :-). Kako joj se približim sa četkom krene da vrišti, i onda ja odustanem jer ne volim da je sekiram ;-). Malo mi bude neprijatno kad vidim da joj se formira "dread", ali šta da se radi ;-) :-).

Šalu na stranu, kada sam već postala očajna, jer kosa joj je sve duža, loknice na krajevima bujne, a ne voli da se češlja, pogled u dm-u mi je u jednom trenutku privukao proizvod koji se zove Johnson's Shiny Drops Conditioner Spray (Johnson & Johnson). Hmm zar je moguće da ja do nedavno nisam znala da postoji conditioner spray za decu? Ili ovo stvarno nije postojalo ranije u prodaji?

Nije važno, poenta je da je proizvod odličan! U pitanju je "leave in conditioner", dakle, nije ga potrebno ispirati, što je super! Nakon što joj operem kosu, pre sušenja, deo po deo prskam ovim sprejom i onda raščešljavam. Naravno, ona se i dalje buni, ali češljam lagano, stisnem pramen na sredini i onda krajeve polako češljam tako da ne oseti čupanje. A sprej omekša kosu baš lepo i jako se lako raščešljava. Osim toga, ako primetim da joj se jako umrsila, malo joj prsnem i po suvoj kosi i onda četkom na brzinu raščešljam - od kada koristim ovaj sprej mnogo se manje buni i češljanje ide mnogo lakše :-) Tako da - preporučujem! Na popustu je u dm-u do 29.jula i košta 229 (umesto 379) dinara.

IMG_20180718_165749632.jpg
Da, kupila sam i šampon :-)

Da, kupila sam i šampon :-)