Love4EVA

Ukoliko ste u potrazi za nekim originalnim poklonom ili želite da ulepšate sopstveni dom, svratite do "Boya Porcelain" studija u Zetskoj 4a. Vlasnica ovog porcelanskog raja, Bojana Brkić, nedavno je imala saradnju sa Janom Oršolić, poznatom dizajnerkom tipografskih pisama, knjiga i pakovanja i docentom na Fakultetu primenjenih umetnosti, a rezultat saradnje je kolekcija pod nazivom Love4EVA. U pitanju je kolekcija od 30 unikatnih rukom izrađenih i ispisanih porcelanskih tanjira za zid.

Jana Oršolić i Bojana Brkić, photo credit:  boyaporcelain.com

Jana Oršolić i Bojana Brkić, photo credit: boyaporcelain.com

Prema Bojaninim rečima, "tanjiri predstavljaju omaž Mediteranu i asociraju na ušuškani osećaj zajedničkog obroka i na atmosferu glasnog čavrljanja i smejanja."

Natpisi su na srpskom, italijanskom, francuskom i engleskom i pozivaju na hedonizam i opuštenost, na radost i na uživanje u životu.

Postoje tri dimenzije tanjira, a možete ih kupiti u radnjici u Zetskoj 4a, kao i online.

Toplo preporučujem da pratite Bojanu i na Facebook-u i Instagram-u zato što ćete tako biti u prilici da pratite dešavanja i aktivnosti ove umetnice, kao i da među prvima vidite nove projekte i kolekcije. Osim toga, možete se prijaviti i na njen newsletter.

IMG_3626.JPG
IMG_3594.JPG
IMG_3624.JPG
IMG_3637.JPG
Photo credit for all photos (osim prve): Mihajlo Ćirić

Photo credit for all photos (osim prve): Mihajlo Ćirić

P.S. Koga zanima, moja haljina je Rosegal. Link za haljinu je OVDE.