Odlična online knjižara i free shipping!

Nedavno mi je moja draga drugarica Bojana otkrila tajnu - postoji super sajt, putem koga možete naručiti sve knjige kao i putem Amazona, a gde se, za razliku od Amazona, shipping ne plaća! "Free shipping", to su moje dve omiljene nove reči, od kad sam se navukla na online shopping! :-)

Anyway, u pitanju je Book Depository, online knjižara koja nudi preko 14 miliona naslova i free shipping u preko 100 zemalja sveta. Srećom, i Srbija je u tih 100 zemalja, pa sada knjige možete kupiti jeftinije nego što su, recimo, kada se kupuju preko Amazona (mada su u sastavu Amazona, kako pise na net-u) jer ne plaćate shipping. Ja sam do sada kupila dve knjige i bile su jeftinije nego na Amazonu. I da, jako brzo stižu, meni su oba puta stigle za nekih 7 dana.

Naravno, savet vam je da svaki put uporedite cenu sa cenom na Amazonu (koja uključuje shipping) kako biste bili sigurni da je jeftinije.

Nadam se da ćete pronaći neke dobre knjige za sebe. Srećno!


NASA poklanja postere!

Nastavljamo sa ukrašavanjem dečijih soba! I ne samo dečijih :-) Da li imate nekog budućeg astronauta ili astronautkinju? Ili možda vi maštate o putovanju u svemir?

NASA želi da vas inspiriše i zato vam poklanja 14 postera za free download! Wow! I svi su savršeni!!! Možete ih pronaći OVDE.

Nema na čemu ;-)


Poklon: Dva Mini Learners postera!

UPDATE 2: Giveaway je završen, hvala svima koji su učestvovali! Dobitnica je Olivera Babić! Čestitam!

UPDATE: Molim vas da pažljivo pročitate uputstvo za učešće na kraju post-a. Potrebno je da post share-ujete na svom Facebook profilu, a zatim se VRATITE NA OVU STRANICU i ostavite traženi komentar ispod ovog post-a. Hvala!

Mini Learners i prince 'n' soul poklanjaju JEDNOM srećniku ili srećnici DVA postera za dečiju sobu!!! U pitanju su DIGITALNI FAJLOVI koje šaljem na mail, nakon čega sami možete odštampati poster. Veličina fajla je 8" x 10" (oko 20 x 25 cm) i moja preporuka je da ih uradite na A3 formatu i na papiru od (minimum) 200 grama.

Poklanjamo moja omiljena dva Mini Learners postera, malog Indijanca i malu Indijanku, koje i mi imamo na zidu Andrejeve sobe :-)

Mini Learners je jedan od najpopularnijih brendova kada je u pitanju ukrašavnje dečijih soba i ako ste propustili intervju koji sam radila sa ženom koja stoji iza ovog brenda, Egle Kirlyte, toplo preporučujem da ga pročitate, a možete ga pronaći ovde.

Više o Mini Learners proizvodima možete saznati putem njihove web stranice, Etsy stranice, Instagram profila, Facebook-a ili Twitter-a.

Šta je potrebno da uradite kako biste osvojili postere?

Šerujte ovaj post na svom Facebook profilu (Facebook ikonica za share je odmah ispod poslednje slike), a u komentaru ispod ovog post-a napišite u čijoj sobi će stajati posteri. Rok je do 15. februara u ponoć, a pobednik će biti izabran nasumično putem www.random.org.

Srećno! :-)

p.s. Pobednik fajlove može koristiti samo u lične svrhe. Komercijalna upotreba ili prodaja nije dozvoljena.

Photo credit:  Mini Learners

Photo credit: Mini Learners

Photo credit: prince 'n' soul

Dok je bata u vrtiću, mi "preuzimamo" njegovu sobu :-)) I da, kosa nam ovako stoji prirodno još od rođenja :-))

Rezultat giveaway-a

Rezultat giveaway-a